ADIDAS LOVE – Elina Casell

Elina Casell

ADIDAS LOVE

3O5A0018
3O5A0031
3O5A0035
3O5A0030
3O5A9986
3O5A0027
3O5A9995PHOTO. NATHALIE HOLMSTRÖM

// CONVERSE SHOES // ADIDAS TOP // ONE TEASPOON SHORTS // GUCCI BAG //

I love being a little sportier in my style during the summer, and Im so happy over this adidas top that is not only a great workout piece but works as a everyday piece as well!

Yesterday I met up with my friends for lunch at the restaurant “sjön” thats next to the lake, so it has a great view and easily one of the best if not the best lunch place in town! If you´re ever around Jönköping you should definitely try that place!

// Jag gillar verkligen att klä mig lite sportigare nu på sommaren, jag är så glad över denna topp från adidas som passar precis lika bra att träna i som att ha till vardags. Igår mötte jag upp mina tjejer för lunch på restaurangen “sjön” som precis bytt ägare, ligger precis vid vattnet med utsikt över sjön och är lätt ett av de bästa om inte det bästa lunch stället i stan! Om ni inte vart där så testa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.