HARMONY – Elina Casell

Elina Casell

HARMONY

3O5A9848
3O5A9853
3O5A9859

// F21 CARDIGAN (OLD) // ZARA DENIM // BOTTEGA VENETTA SHOES//

My little family has been at my parents today, where I grew up.  Theo had so much fun with his cousin and when he got to feed both the little lamb and the chickens. I love coming there, I always feel so at piece there..

// Jag och min lilla familj har varit hos mina föräldrar idag där jag växte upp. Theo hade så roligt med sin kusin com också var där och han tyckte det var super kul att han fick mata både lammen och hönorna. Älskar att åka ut dit, känner mig alltid så lugn där..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.