BYGGHEMMA – Elina Casell

Elina Casell

BYGGHEMMA

bad

Mosaik // blandare // badkar

Länk till alla badrums kategorier-> HÄR

Nu är vi hemma i Sverige och vi har hunnit landa lite i kaoset med jetlag, barn och fortsatt renovering. Nu börjar det närma sig slutet av renoveringen av vårt hus här och det ska bli helt underbart att bara få njuta nu av allt när det äntligen blir klart. Med tanke på all renovering så tänkte jag tipsa er om en hemsida för alla er som är hemmafixare och kanske funderar på att renovera själva och det är BYGGHEMMA.SE , här finns nämligen allt du kan tänka dig för att bygga om det mesta där hemma och för ett väldigt bra pris, det är tydligen även en av Nordens ledande internetbutiker inom gör-det-själv sektorn. Produkterna ovan är några utav valen vi har här hemma hos i ett av våra badrum eller i alla fall väldigt snarlikt, så det finns verkligen ett stort urval för alla olika stilar!

// renovations..

(i samarbete med bygghemma.se)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.