A SECOND OF YOUR LIFE – Elina Casell

Elina Casell

A SECOND OF YOUR LIFE

gravidMe with Theo in the belly<3

On saturday when I was on my way to the game something crazy happened that could have changed my life and my families lives forever. I was driving and Theo was in the back, we where on the corner of madison and damen right next to united center, it just turned green and I started going and from nowhere I just hear a huge bang and for a second I totally blacked out. A guy had run the red light and hit my car in the front of the driver seat, completely smashing the whole front of my car, gas was leaking and it started to come some smoke so i just had one thought and that was to get Theo out. I was in complete chock and I didn’t even notice that I had actually hit my head until some hour after. The other driver was driving a truck fuelled with metal in the back at 45 miles/ hour. They told me that I was so lucky because one second later and I would probably not be here today. This truly puts perspective to life and I am just so happy that both of us are ok and that Theo didn’t get hurt at all! I was lucky enough to get out of this with a minor concussion and a sore shoulder. I am a true believer that we had someone watching over us! This all just makes me think of what could have happened and that we should never take life for granted and always make sure to love each other with all we got, make sure to do everything you want, rather try something your scared to try and then regret it that regretting not trying it at all. Speaking of something else, the guys just lost the game so they are out for the season, So it looks like its time to pack the bags and get going for a summer in sweden. They should be so proud tho, they have been so awesome.

// I lördags så hände något väldigt skrämmande som hade kunnat totalt förändra hela mitt liv och min familjs liv för alltid. Jag var på väg till united center med Theo där bak i bilen för att kolla på matchen, när vi var hela vägen framme i hörnet av arenan och det blev grönt och jag körde så kom smällen och allt blev svart för en sekund, fattade inte riktigt först vad som hade hänt och va helt i chock. En man hade åkt mot rött och kört rakt in i kanten av vår bil och totalkvaddat hela framsidan av bilen som föll av, bensin åkte ut och det började ryka, så min första reaktion var att jag måste få ut Theo.. Jag var helt i chock så märkte inte ens att jag hade smällt i huvudet förrän typ en timme senare. Den andra föraren körde en stor pick up truck med massa av metall där bak och körde i 80 km/h. Dom sa till mig att jag hade otroligt tur för en sekunds skillnad och jag hade troligen inte funnits idag. Något sådant här ger en verkligen perspektiv i livet och jag är bara så glad och tacksam över att vi båda kom undan oskadda förutom att jag fick en mild hjärnskakning och lite öm i axeln. Jag är helt säker på att vi hade en skyddsängel med oss som vakade över oss. Allt detta får mig att tänka på hur en sekund kan ändra hela sitt liv och man ska verkligen inte ta livet för givet och se till att man älskar fullt ut och att man gör allt man vill göra i livet så att man inte ångrar något man hade velat göra men aldrig gjorde.  På tal om något annat så förlorade precis killarna matchen så det betyder att dom ute för säsongen, så ser ut som att det är dags att börja packa väskorna för en sommar i Sverige.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Hej Elina! Har en fråga angående beställning av en väska från din kollektion med Mia Bossi. Vet du om det går bra att scanna bilderna av sitt kreditkort och den signerade bekräftelsesidan istället för faxa? Har ingen fax längre och vill jättegärna beställa en av väskorna från kollektionen. De är så fina. Hoppas du har en bra dag! 🙂

  1. elinacasell
   Elina Casell

   hej det är sista dagen imorgon att beställa innan det är försent. Men skicka ett mejl till miabossis hemsida så ska dom kunna hjälpa dig! är lite svårt för mig eftersom det inte är jag som har hand om den avdelningen tyvärr. om dom inte kan hjälpa dig så kan du skicka ett mejl till jmandell0423@gmail.com och skriva din fråga (på engelska) så ska hon nog kunna hjälpa dig så att du kan få din väska!:)

 2. Dina

  So glad your angels were protecting you and Theo on saturday. Congrats to Nik and the hawks on a good season. Have a great break in beautiful sweden. Enjoy