SPRING INSPIRED INTERIOR – Elina Casell

Elina Casell

SPRING INSPIRED INTERIOR

Untitled #115

 

SPRING INSPIRED
Put together a flirty Moroccan spring interior collage of things that inspire me right now. I love these fresh colors together with the light grey washed wood.. I really want to completely redo and switch out the interior in our house here in Chicago and have another style then we do right now, that would be so much fun! I would love to have a mix of hollywood regency and moroccan touches throughout the house! But I guess that has to be for next season..
// Satte ihop ett flirtigt marokanskt inrednings kollage med några saker som inspirerar mig just nu. Jag älskar de fräscha färgerna som gifter sig så bra ihop med det ljusa grålaserade träbordet..  jag skulle verkligen vilja göra en helomvändning här i vårt hur i Chicago och ändra våran inredning, skulle vara så kul! Jag hade gärna velat ha en blandning av hollywood regency stuk med några marockanska inslag genom huset. Men tror nog det får vänta tills nästa säsong isf..
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.