IN MY CONVERSE – Elina Casell

Elina Casell

IN MY CONVERSE


Hi everyone! Sorry for beeing MIA the last couple of days but I’ve been busy with mom duty and we have people in town plus work so just haven’t had any time over for the computer. Or any time to shoot my outfits, but this week that will change promice! Today’s details.. Converse, leather jacket, skinny jeans and a plain t shirts, works every time! And of course my Sienna – Elina Casell bag.

// Hej alla och så ledsen för att det vart lite tyst från mig det senaste, men har haft fullt upp med mamma sysslor, och så har vi folk på besök och sen har jag massa annat jobb som jag måste prioritera så bloggen har fått lida lite tyvärr. Har dessvärre inte hunnit fota några outfits heller men denna veckan ska det bli ändring på det, jag lovar! Här har ni i alla fall dagens detaljer.. converse, skinnjacka, skinny jeans och en vanlig vit t-shirt, funkar varje gång! Och sen självklart min Sienna -Elina Casell väska.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.