FRINGE TOPS AND FLARED DENIM – Elina Casell

Elina Casell

FRINGE TOPS AND FLARED DENIM

3O5A2028
 
3O5A2030
3O5A2052
3O5A2056
3O5A2064
3O5A2058
3O5A2057

// FRAME JEANS // FREE PEOPLE TOP // MAJE JACKET// ISABEL MARANT SHOES //

Yesterday was fun, we went to the annual Keith Relief consert to support Duncan´s charity. Im not huge on country music but always fun to hangout as a team.

And tonight is something else fun, its the release party for my hubby to celebrate him being on the cover of CS magazines Men´s book. So proud of him:) And I got to help out with the styling to which was fun!

// Igår var roligt, vi var på den årliga keith Relief konsert för att supporta Duncans välgörenhets organisation. Jag är inte ett jätte stort fan av just country musik men det är i alla fall alltid kul att hänga med alla i laget och alla mina chicas. Ikväll är ännu en rolig kväll då det är dags för Niklas release fest för att fira att han är på framsidan av CS magazines Men´s book. Så stolt:) Och jag fick hjälpa till med stylingen så det var kul.

 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rikki

    Häftig outfit!
    En liten fråga, eftersom du alltid har så fint hår och frisyrer, om man har extremt tjockt hår och det är fortfarande väldigt tjockt efter att man har “tunnat” det, är det bästa alternativet ändå att ha långt hår? Känns precis som att det “reser” sig och upplevs som ännu tjockare om man klipper det kortare. Och att ha riktigt kortkort passar dessvärre inte mitt ansikte.
    Jag brukar ofta göra lite fina uppsättningar men ibland vill man ju bara låta det vara som det är och ändå vara nöjd men det känns så tråkigt och är ganska vågigt. Har ju plattång med men är ett stort projekt att platta allt haha så sker inte så ofta.
    Jag frågade min frisör men hon säger bara att hon klipper vad jag vill…så inte mycket till hjälp där haha. Vad tror du? 🙂 (Förstår att det är svårt att svara på när du inte ser mitt ansikte, men skulle ändå vara hjälpsamt med din åsikt)