BEADED TOPS AND PALMTREES – Elina Casell

Elina Casell

Annons

BEADED TOPS AND PALMTREES

3O5A1477
3O5A1535
3O5A1754
3O5A1634
3O5A1649
3O5A1664
3O5A1679
3O5A1774
 

// ZARA TOP // F21 SHORTS // F21 SANDALS //

One last look from Mexico. This top from Zara that I bought last fall I just love it. Love the details on it.

Just came back from the game and Theo was dancing like crazy, he really loves watching daddy on the ice and all his teammates. On wednesday we are getting more company, Niks best friend is coming here and then in a another few days my friend Miranda is coming so thats gonna be fun with a full house again!!

// Kom precis tillbaka från matchen och Theo var helt galen och dansade loss, han älskar verkligen att titta på pappa på isen och hans lagkamrater. På onsdag får vi nytt besök här av niklas bästa vän och några dagar efter hans ankomst så kommer Miranda hit, ska bli super kul att få full hus igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons