TRIANGL – Elina Casell

Elina Casell

Annons

TRIANGL

3O5A1282
3O5A1359
3O5A1328

I just love this bikini from triangl, probably one of my favorites and I think I have to get myself some more when summer is getting closer!

3O5A1363
3O5A1374

PHOTO. KATE COUSINS

// BIKINI TRIANGL //

So we are back in Chicago again, almost feels like we never left for Mexico, it went so fast. Had four really great days tho with two of our close couple friends Malin, Marcus and Johnny and Alexandra that we rented our villa together with, we also was hanging out with our good friend Victor Stålberg and his cute girl who was in the same area as us. Always when you go somewhere at allstar break you will for sure meet some other hockey player lol.

//Jag älskar denna bikinin från triangl, är nog en av mina favoriter, blir nog att köpa några fler därifrån till sommaren sen! Då var man hemma i Chicago igen, känns knappt som att vi har vart i Mexico så snabbt som det gick. Hade i alla fall 4 riktigt trevliga dagar med, två andra svenska par, Malin, Markus och Johnny och Alexandra som också spelar hockey, passade också på att hänga med Stålberg och hans tjej som var i samma område! Det är så komiskt för att varje allstar break som vi har varje år och åker iväg någonstans så kan man vara säker på att stöta på i alla fall någon annan hockeyspelare,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons