BYE BYE PARADISE – Elina Casell

Elina Casell

Annons

BYE BYE PARADISE

3O5A1116

CASA PALAPA PROPERTY

3O5A0961
3O5A1028
3O5A1053
3O5A1169
3O5A1054
3O5A1170

PHOTO. KATE COUSIN

// ZARA SHIRT // GINA TRICOT  TOP( similar here) // F21 SHORTS (last season) // CHLOÉ BAG //

I can´t believe that its already time to head back to Chicago, don´t want to leave this place! Its been 4 amazing days in this paradise, we have been staying at PAPAYA PLAYA, Casa Palapa in Tulum. Apparently this years bachelor stayed at this villa for the show, just a little fun fact. Anyways, its been a great time that i´ve spend with my family and friends! More pictures to come..

// Kan inte fatta att det redan är dags att åka tillbaka till Chicago, vill inte lämna detta paradis, har varit 4 helt fantastiska dagar här. Vi bodde på PAPAYA PLAYA, Casa Palapa i Tulum. Tydligen så hade dentta årets amerikanska bachelor spelats in där, en liten rolig fakta. Ialla fall så har jag haft det jätte bra med både min familj och vänner som var med! Fler bilder kommer..

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons