BEACH VACATION – Elina Casell

Elina Casell

Annons

BEACH VACATION

HOLA! 

Going away for a few days in the middle of winter is never a bad idea.  We’re leaving for the beach and I’m so ready for a change of scenery and weather. I truly can’t wait to relax my toes in the sand and feel the warmth of the salt water tomorrow. I consider myself a professional when it comes to packing. I have been traveling internationally most of my life.  So here are a few items that will be coming along with me besides my friends and family.

 RVSS050

SUNSCREEN

On the top of my list is sun screen.  Did you know that melanoma is one of the most common forms of cancer for young adults aged 25 to 29 years old and second most common cancer in adolescents and young adults aged 15 to 29?  Sunburn isn’t attractive or good for your body, so make sure to cover up with a reliable SPF 30 sunscreen and take care of your skin.

//På toppen av min lista är solskydd . Visste du att melanom är en av de vanligaste formerna av cancer för unga vuxna i åldern 25 till 29 år gamla och näst vanligaste cancerformen hos ungdomar och unga vuxna i åldern 15-29 ? Solbränna är inte attraktivt eller bra för din kropp , så se till att täcka upp med en pålitlig SPF 30 solskyddsmedel och ta hand om din hud .

 bathingsuit

THE BATHING SUIT

The right bathing suit will make you look fabulous and sexy at the beach. 2016 is filled with hot bikinis and swimsuits styles. This season Im really in to one pieces which is a huge trend right now and found this little baby on top. But the simple black bikini is always a great alternative.

//Rätt baddräkt kommer få dig att se fantastisk och sexig på stranden. 2016 om fylld med varma bikinis och baddräkter stilar . Den här säsongen jag kan utforska med en mönstrad bikini som kommer att vara en rolig alternativ för stranden eller poolen sidor, men den enkla tillbaka bikini är alltid ett bra alternativ .

  sunhat

BEACH ESSENTIALS 

Don’t forget a sun hat, sunglasses and a good book.  I like mystery stories and I keep hearing amazing things about “The Girl on the Train” By Paula Hawkins.  So might have to go buy that. I’m ready for some fun in the beautiful Mexican beach Riviera.

//Glöm inte solhatt , solglasögon och en bra bok . Jag gillar Mystery Stories och jag har hört mycket bra om ” Flickan på tåget ” av Paula Hawkins . Så måste nog ta och köpa med mig den till resan .  Jag är nu redo för några dagar i vackra mexikanska Rivieran.

Asta luego!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons