ADRIANA VOUGE MEXICO – Elina Casell

Elina Casell

ADRIANA VOUGE MEXICO

adriana-lima-vogue-magazine-mexico-july-2015-issue_9
adriana-lima-vogue-magazine-mexico-july-2015-issue_8
adriana-lima-vogue-magazine-mexico-july-2015-issue_7
adriana-lima-vogue-magazine-mexico-july-2015-issue_5
adriana-lima-vogue-magazine-mexico-july-2015-issue_4
adriana-lima-vogue-magazine-mexico-july-2015-issue_3

ADRIANA LIMA FOR VOUGE

I am completely obsessed with the spread of Adriana Lima in VOUGE MEXICO, love everything about every single picture!

I am doing some preparations myself for the upcoming photoshoot this friday of my bag collection. My lovely friend Jaslene (winner of americas next top model 2007) was going to be our model, but do to some problems with the agency because of the limited timeframe we are in, we were sad to decide that we weren’t able to use her after all, but good for me that I have more beautiful model friends! Malin is going to be our model instead and I know she will do just as well as Jaslene! I just pulled some clothing yesterday for the shoot and I think everything else should be set that need to be done before the shoot.

Its starting to get really close to the release date of my bags and Im both suoer excited and a little nervous to show you guys all my hard work that I put into creating this collection. I really hope you will like it!

/ Hur snygg är inte Adrina Lima i VOUGE MEXICO!? Så inspirerande. Älskar precis allt med varenda bild! Håller själv på att planera inför fredagens plåtning då vi ska fota min väskkollektion. Min fina vän Jaslene (som vann americas next top model 2007) skulle egentligen varit vår modell men på grund av vår tidsbrist inför plåtningen så kunde vi inte riktigt komma överens med hennes agentur gällande kontrakt så blev tvungna att helt enkelt inte använda henne som modell iaf. Men tur då att hon inte är den enda snygga modell kompis jag har utan Malin kan ställa upp och jag vet att hon kommer göra ett minst lika bra jobb!

Nu börjar det närma sig med stormsteg, nästa vecka är mina väskor ute på marknaden och jag är super spänd och också lite nervös för att visa allt mitt slit och arbete för att skapa denna kollektion! Hoppas verkligen ni kommer gilla den!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.