DEAD MEAT – Elina Casell

Elina Casell

DEAD MEAT

  
Im so tired at the moment, have been on the go non stop today plus Theo have been sick with fever and trying to get work done and the same time take care of a sick toddler and trying to be quite becaus your husband is taking a  pre game nap, not an easy task! Anyways it’s even more on the schedule tomorrow so I better jump into bed soon! 
//Så trött för tillfället, har vart igång precis hela dagen idag. Theo har också vart sjuk i feber och försöka att jobba underreden man har ett sjukt barn och samtidigt försöka vara tyst för mannen ska ha sin pregame nap är inte lätt. Men men, har ännu mer på schemat imorgon så bäst att jag hoppar i säng snart! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.