BAG COLLECTION UPDATE – Elina Casell

Elina Casell

BAG COLLECTION UPDATE

bagad1

Photo. Robert Larsson

I am happy to announce that my bag collection is in the works for launching but due to a delay in the hardware shipment, we have been forced to set back the time for the release of the bags by a month, set date for release is now october 30th, so keep that date in mind! The collection will be sold at

www.miabossi.com

They ship worldwide.

// Jag är super glad att kunna berätta att min väsk-kollektion är nu i processen för lansering. Men vi har haft förseningar av delar som vi behöver för att fullborda väskorna så pga detta har vi behövt att flytta fram datumet för själva releasen av väskorna vilket kommer att bli den 30 oktober, så sätt det datumet på minnet. Då kommer ni att kunna köpa väskorna på www.miabossi.se där dom skeppar världen över.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.