HOME SWEET HOME – Elina Casell

Elina Casell

Annons

HOME SWEET HOME

3O5A8123
3O5A8125
3O5A8127
3O5A8132
3O5A8129
3O5A8136
3O5A8139
3O5A8147
3O5A8148
3O5A8155
3O5A8157

Vet att det är några av er som är lite nyfikna på vårt hus här hemma i Sverige.. Dom två första våningarna är nu i princip klara, bara lite små fix kvar, och källarplan har dom kommit en ganska bra bit på ändå måste jag säga. Men tänkte att jag kunde börja med att visa lite ifrån vår matsal, kök, tv rum och övervåningens badrum. Som jag har sagt innan så har det verkligen varit en dröm för mig att få låta fantasin flöda och få bestämma varenda liten detalj själv ifrån vart dörrar ska vara vilken färg vägg och lister ska va och möblera ett helt hus ifrån start och sedan se hela sin vision komma till liv är en helt fantastisk känsla!

Vi har också lite större planer på våran trädgård så har haft lite folk över idag för att diskutera vad som kan göras, och jag har även där ritat upp våran tanke så ska bli kul att se om det går att få till! Nu längtar jag nästan till nästa sommar redan då allt, och då menar jag både hus, garage och trägård kommer att vara helt och hållet klart så att vi äntligen kan få njuta på riktigt av vårt nya hem!

// I know some of you are curious about our home in Sweden.. The main floor and second floor is pretty much all done,  just some small tweaks here and there, and I think that they´ve come pretty far with the basement as well. But I thought I´d start with showing you some pictures from our dining room, living room, kitchen and 2nd floor bathroom. As I have mentioned before all this has really been a dream for me to let my creativity just flow and get to chose every little detail as where the doors will be placed and what color the walls and cabinets will be and to furnish a whole house from the start and then see your whole vision come to life, its an incredible feeling!

We have also some bigger plans for our front yard so we had some people over today to discuss some things if my sketches that i´ve done is possible and so on.. Im already excited for next summer when everything, and then I mean everything from house to the garage and the yard is completely done and we finally can enjoy our home for real!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons