PART 1 OF PARIS – Elina Casell

Elina Casell

Annons

PART 1 OF PARIS

3O5A7082
3O5A7087
3O5A7128
3O5A7130
3O5A7141
3O5A7143
3O5A7144
3O5A7157
IMG_8219
3O5A7154
3O5A7167
3O5A7183
3O5A7257
3O5A7215
IMG_8291
3O5A7265
IMG_8234-1
3O5A7284

PARIS PART 1

Första dagen vi kom till Paris så strosade vi mest runt och gick till en mysig fransk restaurang på kvällen där jag smakade både grodlår och bloc de folie gras.. Grodlåren var fantastiskt goda men ankan var inte riktigt i min smak..

Efter middagen tog vi en drink i den riktigt balla baren på vårt hotell.. Vi bodde på det fantastiskt fina PLAZA ATHENEE HOTELL som ligger typ mitt i Paris, Vi käkade super god frukost i den fina kristall salen på hotellet och sedan käkade vi också lunch på hotellets fina innergård, vi gjorde också lite shopping på montaigne.. Var inne och testade en helt otroligt fin kappa på Celiné men den fick stanna där men fick med mig en hel del annat fint från Maje.. Vi mest strosade runt och njöt av alla fina byggnader och annat som Paris har att erbjuda..

// The first day in Paris, we went to a cute little french restaurant in the evening and I tried froglegs and de folie gras for the first time, the frog legs was delish! After dinner we headed back to our hotel for some drinks at their cool bar area.. We stayed at the fantastic PLAZA ATHENEE HOTEL thats located right in the heart of Paris, we had a superb breakfast in the crystal room of the hotel and we also had lunch in their beautiful outdoor space,, we did some shopping at montaigne.. Tried a beautiful coat at Celiné.. I got some awesome pieces at Maje.. And we where just browsing around, enjoying all the beautiful buildings that Paris has to offer….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fia

  Du har sjukt fina ögonfransar! Vill minnas att du körde med något ögonfransserum? Vilket var det isåfall? 🙂
  Ha det gott!

 2. Hanna

  Hej Elina!
  Vad härligt ni såg ut att ha det i Paris!
  Kan du inte göra ett inlägg om hur du äter och tränar för att få en så fin kropp!?
  Tack på förhand och tack för en superhärlig blogg <3

Annons