LES DEUX MARGOTS – Elina Casell

Elina Casell

LES DEUX MARGOTS

3O5A7331

//MAJE CARDIGAN//

LES DEUX MARGOTS

Har haft en fantastisk dag av shopping och mys idag.. Har fått med mig en hel del godbitar hehe.. Lovar att visa dom sen..Nu ska vi börja göra oss i ordning för kvällens middag men det blir en rejäl up date sen när vi kommer hem till Sverige igen men kan hända att det kommer en liten mobil up date som nu…

// Have had a great day in Paris today fuelled with shopping and just browsing around the streets and drinking rosé at les deux margots café.. Im so happy with my shopping today and some nice eye candy got to come home with me hehe… Ill shoe you guys more later.. Right now its time to get ready for dinner so don’t have time for blogging.. but It will come up a big update when we get back to sweden and it might come up a little mobile update like this before that..//

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.