MY BODY SHOP FAVORITES – Elina Casell

Elina Casell

MY BODY SHOP FAVORITES

bodyshopfave

  • VITAMIN E face mist- Använder detta dagligen, kan både användas ovanpå ditt smink då det ger fukt och lyster samt får sminket att sitta bättre eller utan smink för att tillföra fukt.
  • TEA TREE OIL- Detta använder jag om jag skulle få någon liten plita eller finne och den försvinner direkt. Gillar att det är naturligt ämne!
  • VITAMIN E overnight oil- Älskar denna oljan, använder den efter min nattkräm och ibland tillsammans med en annan olja som jag har, huden blir fantastiskt len och fin. Kan starkt rekommendera detta!
  • VITAMIN E eyes cube- Detta är egentligen till för under ögonen men brukar också använda den på mina läppar vilket gör dom väldigt lena och mjuka. Precis som huden under ögonen är huden på läpparna väldigt känslig så därför funkar ögon krämer väldigt bra för att få bukt på torra läppar!

Huden är något jag verkligen försöker att ta hand om bra och jag gillar att testa mig fram för att hitta nya favoriter och bättre produkter för just min hy, dessa ovan är några som jag verkligen har fastnat för så ville dela med mig av dem till er med! Det jag också gillar med just the body shop är att allt är vegetariskt och väldigt få utvalda ingredienser finns i alla produkter!

//The skin is something I pay a lot of attention to, I love to try new products to find the best for my own skin, above is some of my personal favorites that I really like so I wanted to share it with you guys as well! And another thing that I also like with bodyshops products is that everything is vegetarian and its only a few chosen ingredients in every product.//

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.