PUT THOSE GLASSES ON – Elina Casell

Elina Casell

PUT THOSE GLASSES ON

CC5A4514
CC5A4542
CC5A4547
CC5A4561
CC5A4580
CC5A4599
CC5A4607
CC5A4610

PHOTO. ROBERT LARSSON

// F21 SKIRT// ZARA SHOES// HELMUT LANG BLAZER// ZARA TANKTOP// RAYBAN GLASSES//

Gillar att kombinera kontraster i outfits med tex så som jag gjort ovan, en party kjol tillsammans med en mer strukturerad kavaj och stora glasögon för att klä ner det lite.  Funkar både till fest och vardag!

Idag har förberedelserna inför morgondagens bröllop varit i full gång och det känns som att allt är under kontroll! Nu måste jag hoppa i säng så att jag orkar upp tidig, som sagt ska jag sminka käraste Ida och hennes brudtärna som också heter Ida.  Och sedan har jag en hel del andra uppgifter under morgondagen så det blir full rulle! Kan försöka hinna med att slänga upp ett mobil inlägg om jag får någon tid över, vilket jag troligen inte kommer, men annars så hörs vi på söndag!

//I like to combine contrasts in my outfits as a example like I did above with a party fun skirt together with a more structured blazer and big regular glasses to dress it down. Works both for day and night!

Its been a lot of preparations today for the wedding tomorrow but it feels like everything is under control! I need to jump into bed tho because its a early day tomorrow, Im doing both the bride and her bridesmaids makeup and I also have a lot of other tasks to do during the day so its going to be a busy but oh so fun day!! I might do a little cellphone blogpost during the day if i got time which I probably wont, otherwise you will get an update on sunday!//

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Brooke

    Love the outfit!! I was looking on the website for the glasses and can’t find them. Could you send me the link to them?