LACE AND VALENTINOS – Elina Casell

Elina Casell

LACE AND VALENTINOS

 
Är just nu på väg bort mot Värnamo hållet där Ida och Mattias bröllop ska hålla till för att hjälpa till med allt som behövs fixas inför helgens fest. Men tänkte att jag skulle slänga in en tjuvtitt på vad jag tänkte ha på mig.. Jag kör på spets och mina valentino stud skor. Har också förberett möhippa film, tal och annat. Kommer bli super! Ska bli så roligt och dom kommer vara så fina!

// Right this moment I’m on my way to the place where Ida and Mattias wedding is going to be this weekend, to help out with whatever I can with the preparations for the party. But I thought I would give you a sneak peak on what I was thinking of wearing for their big day, I was thinking lace and my Valentino stud shoes, what do you think about that? It’s going to be such a beautiful wedding!//

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.