LIVINGROOM HARMONY

3O5A1127

3O5A1135

3O5A1134

3O5A1133

3O5A1129LIVING ROOM

Im pretty much down with our living room now and Im so happy how  it turned out, its such a relaxing and calm room, just like I wanted, Now its just some sheer white curtains thats missing and Im going to spray the mirror frame in gold! What do you guys think about the chairs that I redid? I love the dark gray velvet fabric now, gives a more soft impression then the black it had from the beginning! Now I’m heading downtown for some brunch. Have a great day!

// Nu är jag i princip helt klar med all möblering och fix i vårt vardagsrum, älskar hur harmoniskt och lugnt det känns där nu! Det enda som fattas är några vita genomskinliga gardiner och så hade jag tänkt spreja om spegelramen i guld, sen känner jag mig rätt nöjd! Vad tycker ni om mina stolar förresten? Jag blev jätte nöjd med det gråa sammets tyget som jag klädde om dom i istället för det hårda svarta, blir en mjukare intryck nu. Nu ska vi åka ner till stan och käka brunch på café bryggan! Hoppas ni får en fin dag!

 

6 thoughts on “LIVINGROOM HARMONY”

  1. Älskar fåtöljerna! Försöker övertala min man om att dessa är de vi ska ha, han är dock lite skeptisk mot komforten, undrar därför om de är lika sköna att sitta i som de är snygga? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *