VEGAN PESTO PASTA

IMG_1552

VEGAN PESTO PASTA

You need:

  1. 1 packet of gluten free pasta or bean pasta (gluten free pasta eller bön pasta)
  2. 1-2 cups basil leafs( 2-4 dl färsk basilika)
  3. 1/2 cup pine nuts (1 dl pinje nötter)
  4. 3/4 cups virgin olive oil (1,5 dl virgin oliv olja)
  5. 2 garlic cloves (2 st vitlöks klyftor)
  6. a pinch of salt and pepper ( en nypa salt och peppar efter smak)

Mix the basil, pine nuts, olive oil, garlic and spice in a mixer or food processor until smooth. boil the pasta until al dente, and mix the pasta with the pesto. roast some more pine nuts in a pan and throw on pasta with some tomatoas. voila! Enjoy! (if you don’t want it vegan, you can trow in parmesan in the pesto mix as well)

// Mixa alla ingredienser (utom pastan) i en mixer eller matberedare tills det är en jämn röra. koka pastan och sedan mixa med peston. Rosta några fler pinje nötter i en stekpanna och lägg på pastan tillsammans med några små tomater! om du inte  vill ha din pasta vegan så kan du också slänga på lite parmesan ost i pesto mixen.Smaklig måltid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *