PERFECTSKIN

IMG_1126

Idag gjorde jag en AHA-pensling Neostrata hos goaste Alexandra på PERFECTSKIN (hudkliniken) här i Jönköping. Jag som har ganska torr hy känner att huden verkligen får nytt liv och bli jämnare och en glow när jag gör denna ansiktsbehandling.

Det är en intensiv behandling med anpassad styrka på fukt-och mjölksyra beroende på hudtyp och behov. Passar allt ifrån oren/acne, torr, åldrad och solskadad/pigmenterad hud. För allra bästa resultat så rekommenderas en kur på 4 ggr men man ser absolut resultat redan efter en.  Är en perfekt start för huden nu innan hösten kommer

Nu har jag ordnat så att alla ni kära läsare får 10% på denna behandling hos Alexandra om ni nämner rabatt kod:

PS2015

Ni kan läsa mer om deras behandlingar på deras hemsida PERFECTSKIN.NU och för att boka kan ni skicka ett mejl till: [email protected] och glöm inte att nämna koden för att få er rabatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *